Over ons

Over ons

Schoonmaak is een dynamische branche, een vak waarbij hard werken vaak de dagelijkse gang van zaken is. Bij ons draait het niet alleen om u, de opdrachtgever. Minstens net zo belangrijk voor Sereno Schoonmaak is ons personeel. Wij laten in de omgang met ons personeel, duidelijk zien dat respectvol omgaan met elkaar bij ons gemeengoed is. Tenslotte maken de schoonmakers het elke dag waar. Sereno Schoonmaak werkt met marktconforme tarieven, uitvoerbare normeringen en realiseerbare afspraken. U wilt immers ontzorgd worden en een goed kwaliteitsproduct.

Sereno Schoonmaak staat voor helderheid en oprechtheid. Wij zijn een familiebedrijf die zichzelf niet verkoopt als het beste schoonmaakbedrijf, maar wij werken wel keihard om daar te komen. Betrokkenheid, en met plezier werken, is waar wij voor staan. Afspraak is afspraak, doen wat je belooft, niet enkel op papier, maar juist in de praktijk.

Sereno Schoonmaak wilt samen met de opdrachtgevers nadenken hoe de schoonmaak naar een hoger niveau kan worden gebracht. Een samenwerkingsverband aangaan waarbij gelijkwaardigheid de basis moet zijn. Sereno Schoonmaak is actief in de regio “groot Amsterdam” (Noord Holland, Flevopolder e.o.).

Een schone werkomgeving draagt bij aan de gezondheid, de beleving en de uitstraling van elke onderneming.
Met Sereno Schoonmaak als schoonmaakpartner, zal dit resulteren in een prettige samenwerking