Natuurstenen vloeren

Het aanbrengen van een beschermlaag op een natuurstenen en/of marmeren vloer.

Kristalliseren (ook wel verglazen genoemd) is het aanbrengen van een glanslaag over een kalkhoudende vloer. Kristalliseren is dus mogelijk op bv. marmer, kalksteen, travertin en hardsteen. De aanwezige kalkdelen worden omgezet in kwartsdelen.

Met deze behandeling wordt de toplaag verdicht. Hierdoor ontstaat een verharde toplaag met een mooie glans. Het kristallisatie product gaat een reactie aan met de toplaag van uw vloer. Na de behandeling biedt deze laag weer hardheid, doorzichtigheid en bescherming tegen het indringen van vuil en vlekken.

Tevens verbetert het aanzien van het natuursteen oppervlak enorm. Het oppervlak oogt schoner, heeft een fraaie glans en de natuurlijke kleuren worden veel beter zichtbaar.

Onderhoud natuurstenen / marmeren vloer.

Ook voor deze natuurlijke vloeren bieden wij u de juiste onderhoudsmiddelen, vaak in de vorm van een zeephoudend product dit aan het mopwater wordt toegevoegd.

Wel is het belangrijk dat de vloer op de juiste manier wordt behandeld voordat u iets aanbrengt. Hiervoor zullen wij u graag ter plaatse adviseren.

Gevels

Ook voor het herstellen van uw natuurstenen gevel kunt u een beroep op ons doen.