Bedrijfsprofiel

Helder en oprecht.freshen up

Sereno Schoonmaak is opgericht in 2005. In 10 jaar tijd zijn wij uitgegroeid tot een ervaren en veelzijdig schoonmaakbedrijf. Geen schoonmaakklus is ons te groot of te klein en daarom kunnen wij iedereen een passende dienst aanbieden. Luisteren naar de klanten, luisteren naar de wensen en oprecht zijn in het vertalen hiervan naar een passend advies. Helder zijn in communiceren, zowel naar opdrachtgevers als naar ons personeel.

Missie: Helder in schoonmaak, oprecht naar de opdrachtgevers en ons personeel

Visie: Ons profileren als een helder en oprecht schoonmaakbedrijf

Kernwaarden: Helder (duidelijk), oprecht (eerlijk), vakbekwaam, betrokken, sociaal

Strategie: Bekwaam zijn, met plezier werken en nooit het sociale aspect verliezen

Door de vakbekwaamheid, betrokkenheid en hoge mate van service in dienstverlening, weten grote, landelijke schoonmaakbedrijven al jarenlang de weg te vinden naar Sereno Schoonmaak. Door het opgebouwde specialisme is Sereno Schoonmaak de missing link m.b.t. dieptereinigingen, vloeronderhoud, opleveringen en opstarten van nieuwe objecten. Bij ons geldt afspraak is afspraak.

Schoonmakers/schoonmaaksters

De vakman en vakvrouw, onze kracht en ons visitekaartje. Daarom een onderwerp wat niet mag ontbreken bij dit hoofdstuk “over Sereno”. Sereno Schoonmaak draagt de overtuiging dat alles begint met elkaar respectvol behandelen. Wij geloven niet in een autoritaire omgang met ons personeel. Training, heldere instructies, luisteren en motiveren, dat is onze filosofie. Daarom geloven wij ook sterk in de betrokkenheid van ons personeel. In al onze relaties staat een respectvolle omgang voorop, nooit het sociale aspect verliezen.

Informatie aanvragen

Wil u meer weten over ons of over onze diensten dan kunt u doormiddel van het onderstaand invulformulier meer informatie over ons of over onze diensten aanvragen.

CAPTCHA
Please wait...