Algemeen onderhoud

Sereno schoonmaakbedrijf, verzorgt het regulier schoonmaakonderhoud voor elke organisatie.

Veranderend gebruik van kantoren en toenemende behoefte aan een dienstverlenend werkklimaat vraagt meer flexibiliteit en gastheerschap van de schoonmaker. Daarom werken wij met flexibele schoonmaakcontracten welke te allen tijde aan te passen zijn aan uw wensen! Wij verzorgen verschillende vormen van kantoor schoonmaak. Dit kunnen dagelijkse werkzaamheden zijn maar ook objecten die in een andere frequentie worden gereinigd. Schoonmaaktijden variëren op basis van de wensen van onze opdrachtgevers. Tevens zijn de wensen en voorkeuren van onze opdrachtgevers leidraad voor de gehanteerde schoonmaakaanpak. Deze vertalen we naar een werkprogramma waarin alle gemaakte afspraken eenduidig worden vastgelegd. Periodiek vindt er afstemming met de opdrachtgever plaats over de kwaliteit en het verloop van de werkzaamheden

Vaste en opgeleide schoonmaakmedewerkers in kantoor schoonmaak!

Ons streven is om te werken met een vast team van opgeleide medewerkers.  Korte lijnen en eigen verantwoordelijkheden, maar ook plezier in het werk en voldoende aandacht en communicatie zijn topprioriteit. Zomaar een paar belangrijke zaken die het ons helpen goed vakwerk af te leveren. Zodat u en uw kantoorgasten tevreden zijn over de schone omgeving en u geen omkijken hebt naar de dienstverlening.

Werktijden kantoor schoonmaak en dagschoonmaak

Sereno is een flexibel schoonmaakbedrijf.

Wij vinden het belangrijk dat u geen last ondervindt van onze werkzaamheden. Daarom zijn wij natuurlijk ook buiten kantooruren beschikbaar. We plannen de momenten waarop Sereno bij u schoonmaakt altijd in overleg met u tot op het uur nauwkeurig. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en wordt uw kantoor altijd schoongemaakt op de momenten dat u dat wilt. Sereno schoonmaakbedrijf is echter ook een groot voorstander van dagschoonmaak. Niet alleen wordt zo de kantoorschoonmaak zichtbaar gemaakt voor de eindgebruiker, ook de inzet van proactieve medewerkers die knelpunten kunnen constateren en dankzij hun dagbaan weten wat er speelt in een bedrijf, heeft zowel voor u als voor ons een duidelijk toegevoegde waarde.